Claudia i Nya Zeeland

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Hittills har min resa gått väldigt smidigt utan några större bakslag. Nu har resten av fjorton dagar gått med att vara sjuk, men bli bättre. Det var verkligen avresan tillbaka till Finland på tisdagen. Jag började resa med Kiwiexperience-bussen efter min första vecka. I orienteringen fick jag goda råd angående jobbsökandet, vilket hjälpte mig att komma igång bra. Jag har varit på många hörn med Kiwibuss; På den nordligaste delen av Nordön i Cape Reinga och ner därifrån i Paihia, Auckland, Hot Water Beach, Waitomo, Rotorua, Taupo (där jag också hoppade fallskärm), Wellington, etc. Jag tillbringade mer tid i de större städerna än mindre, det var lite trist när jag inte hann gå tillbaka och hälsa på på ett par ställen.

Efter att ha tillbringat det nya året i Wellington gjorde jag mitt CV och sökte flitigt efter ett jobb under ett par veckor. Jag fick äntligen ett meddelande från Te Anau på Sydön och tackade ja till ett jobb som servitör på Distinction Hotel Te Anau. Jag kunde inte ha förväntat mig ett bättre jobb. Imorgon är det sista arbetsdagen och jag skulle inte vilja gå. Min resa har varit riktigt givande och en otroligt rik tillställning, den kommer att lämna underbara minnen för resten av mitt liv. Tack så mycket ❤

Jag har redan börjat läsa inför antagningsprovet, och om en månad kommer den väntan förhoppningsvis att belönas. Jag hoppas att komma tillbaka till Nya Zeeland någon gång.

Jag flyger från Queenstown till Auckland på måndag och sedan hem på tisdag. Tack igen för denna möjlighet för mig här och för din hjälp!

Reseberättelser från 2018 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Nya Zeeland.

Hem » Reseberättelse » Claudia i Nya Zeeland

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!