Pernille jobbade på ranch i Kanada

I Bonnyville i delstaten Alberta, fann jag mitt andra hem. Jag fick den mest fantastiska familjen att bo hos och deras vackra hästar gjorde mig till en bättre ryttare än vad jag var innan jag åkte. Jag lärde mig att klara av svåra saker som att sätta mig in i engelska till western ridning. Min familj hemma upptäckte när jag pratade med dom att jag var lyckligare än jag varit tidigare när jag bodde på ranchen.

Varje dag var ett äventyr och en dröm för mig! Jag fick lov att rida och träna alla hästar så mycket jag ville och en dag uppfyllde Tanya ännu en dröm när hon lät mig rida hennes hingst - vilken upplevelse!

Jag levde på hästryggen och red flera timmar varje dag. Jag blev snabbt en del av familjen, då jag passar in mycket väl, och även med deras son och hans kamrater kom jag väldigt nära. Det var ett fantastiskt 10 -veckors äventyr där jag lärde mig något nytt varje dag och utvecklade mina kunskaper om hästar, ridning och hur det är att bo i Kanada.

Jag fick fira min födelsedag på gården, som är på Halloween, och det var grymt häftigtigt! Jag har aldrig haft så svårt att säga hej då som det var när jag skulle lämna gården. Det var min andra familj, mitt andra hem, men äventyr varar aldrig för evigt. En sak är säkert och det är att denna resa är den bästa present jag någonsin gett mig själv!

Läs mer om Ranchstay i Kanada

Reseberättelser från 2013

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Ranchstay Kanada.

Hem » Reseberättelse » Pernille jobbade på ranch i Kanada

Hugo S beställde vårt Volontär Sri Lanka program för 6h sedan. Är det något för dig också??!