Tilda på Surf & Adventure

Jag ångrar inte en sekund att jag tog chansen och vågade ge mig ut på det som skulle bli en oförglömlig och helt fantastisk resa!
Mina 5 veckor på surf and adventure projektet har givit mig så mycket. Jag kan verkligen rekommendera volontärarbete. Att få hjälpa till och känna sig meningsfull och sedan se den lyckan hos barnen och ungdomarna är helt fantastisk.

Surf and adventure projektet var perfekt för mig. Det var väldigt varierande. På dagarna var vi på skolor för barn och på eftermiddagarna gjorde vi olika sportaktiviteter med ungdomar. Allt från att surfa till att spela fotboll.
På helgerna var vi lediga och hade möjlighet att göra i stort sett vad som helst. Utbudet i Kapstaden är stort. Jag hann med att testa på och uppleva massa olika grejor som exempelvis fallskärmshoppning, bungeejump, safari, vinprovning, bergsklättring m.m.

Om du funderar på att åka säger jag bara: tveka inte! Du kommer träffa och skaffa vänner för livet och få en helt fantastisk upplevelse. Själv var jag väldigt osäker och nervös inför resan. Speciellt för att ge mig iväg ensam. Jag har aldrig varit en person som tar mycket plats i grupp och det behöver man absolut inte vara heller.
Resan till Sydafrika har bara fått mig att växa och givit mig bättre självfötroende!

- Tilda Linder

Reseberättelser från 2017

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Sports & Adventure.

Hem » Reseberättelse » Tilda på Surf & Adventure

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!