Tack, har haft världens bästa resa!

Hallå allihopa, jag har precis kommit hem från min livs bästa resa till Sydafrika där jag inte bara har fått sett så mycket underbara ställen utan också träffat så otroligt fina och snälla människor. Att åka på en sådan här volontär resa är det bästa jag gjort och jag tror att alla skulle behöva göra en sådan här resa för att se hur olik världen verkligen är.

På förmiddagarna var jag i Dunoon vilket var en kåkstad ungefär 20 minuter från där jag bodde. Där lekte vi och dansade med barnen som var i åldrarna 2 till 6 år. Barnen var helt underbara, de var alltid så tacksamma och glada vad vi än gjorde. På eftermiddagarna gjorde vi olika aktivitet med det lite äldre barnen, då kunde barnen vara mellan 12 till 14 år. Eftersom jag var med i surf projektet så gjorde vi aktiviteter som surfning, simning, skate eller boll lekar vilket var fantastiskt kul och lärorikt.

Efter dessa aktivitet med det äldre barnen och på helgerna var vi lediga och fick hitta på egna saker vi ville göra, och det fanns sjukt mycket att göra i detta fantastiska land, jag gjorde bland annat 3 dagars safari under en helg, bungyjump, jag besteg några av de bergen som fanns i Kapstaden, besökte fina stränder och städer, åt middag på olika restauranger och åkte fyrhjuling, men som sagt så fanns det väldigt mycket att göra så du kommer garanterat inte ha en tråkig resa.

Den här resan var min första resa jag gjorde själv och jag är oerhört glad att jag vågade ta steget att åka, jag hade världens bästa resa och kommer garanterat att göra om det. Så alla som är osäkra på om ni ska åka, ÅK, ni kommer inte ångra er och ni kommer få minnen och erfarenhet för resten av livet.

Reseberättelser från 2017

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Sydafrika.

Hem » Reseberättelse » Tack » har haft världens bästa resa!

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!