Min Bali resa, det bästa jag har gjort hittills

Det började med en vecka fylld med nya kunskaper om ön Bali och folket som lever där. Det var mycket intressant, lärorikt och användbart i många situationer att ta del av deras språk, kultur och religion. Jag kände att efter den veckan ville jag lära mig mer och se ännu mer av vackra Bali.

Därefter var det en veckas yoga. Även det var en fantastisk upplevelse. Det kändes som om man blev född på nytt; man kände sig starkare och samtidigt infann sig ett lugn i kroppen. Trots att jag har yogat i några år, kände jag att det fanns så mycket mer att lära. I synnerhet på ett spirituellt och religiöst sätt. Den här yogaveckan är definitivt något jag rekommenderar för den stressade eller den som vill lära sig mer om yoga.

Den sista veckan bestod av volontärarbete med sköldpaddor. För mig var det något av det bästa jag gjort! Att jobba med sköldpaddorna gav mig mycket glädje och motivation att hjälpa till och göra skillnad. Ön som vi var på var så vacker, precis som Bali, men mer som ett fridfullt paradis. Dit vill jag åka igen och uppleva fler vackra vyer och få varade om fler äventyr där samt att besöka turtle conservation för att se hur det går med sköldpaddorna.

Min resa till Bali har varit det bästa jag har gjort hittills. Jag har utvecklats och känner mig starkare som person. Det här väckte även mitt intresse för att upptäcka mer av Bali och andra delar av världen. Det finns ju så mycket mer att se av världen!

Gemma (fr juli-augusti 2018)

Reseberättelser från 2018

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Bali.

Hem » Reseberättelse » Min Bali resa » det bästa jag har gjort hittills

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar