Våga ta steget

Lätt bästa resan jag gjort i mitt liv! Blir verkligen minnen för livet samt fick vänner som man har världen över. Hoppade faktiskt fallskärm fastän jag var höjdrädd innan. Bland det bästa jag gjort! Människor man träffar där borta hjälper och "pushar" en. Man får tänka att många backpackers där borta går igenom samma sak som du, så ta steget och våga. Om du är rädd att man inte får vänner så var inte det! Flera som har samma tankar så det är bara att ta steget och våga!

Började att vi ankom till Auckland och håller verkligen med att man ska åka därifrån så fort som möjligt. Räcker med 2 dagar. Köpte ett Kiwi Experience busspass och det var värt pengarna. Reste ungefär 1 månad först och jag såg Nordön.
Fick se allt från ca 50 delfiner som simmade med båten till bestigit en aktiv vulkan. Finns så mycket att se och göra så det är svårt att sammanfatta allt. Jag WWOOFADE i över 1 månad på Sydön där jag träffade ett flertal vänner.

Efter det så reste jag vidare med Kiwi Experience och såg Sydön. Kan lätt säga att Sydön är helt fantastisk! Påminner om Norge med alla vackra berg men det är så mycket vackrare. Var och såg Franz Josef glaciären, åkte Milford sounds Besökt massa "sagan om ringen" platser där man spelade in filmerna. Verkligen värt pengarna om man är ett fan!

Reste ungefär över 2 månader tills jag fick jobb på en vingård i Blenheim. Där jobbade jag 2-3 veckor och träffade massa fantastiska människor. Efter det så reste jag igen och gjorde skydive som var helt fantastiskt! Riktig euforisk känsla man får efteråt!!

// Isak

Reseberättelser från 2018

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Nya Zeeland.

Hem » Reseberättelse » Våga ta steget

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!