Tack så mycket Bali!

Dem tre bästa veckorna i mitt liv! Det är så jag kort skulle beskriva dem tre veckor jag spenderat i Bali.

Jag började med en introduktionsvecka i Pejeng, Ubud, som var fantastiskt rolig. Jag och dem andra nya på boendet blev varmt välkomna av koordinatorerna och de andra volontärerna. Vi hittade på massa roliga saker varje dag, som t.ex balinesisk matlagning och besök till Holy Water Temple och risfälten. En riktigt bra blandning av kultur, tradition, natur och äventyr är introduktionsveckan.

Det gick fort att känna sig bekväm med alla andra som var med på resan då alla har en väldigt positiv och social attityd och man kom snabbt varann nära. Nästa vecka bodde jag på samma ställe men hade i stället Bali Adventure week som var fullspäckat med jätteroliga äventyr. Bland annat forsränning genom en overkligt fin djungel. Det var bland det roligaste jag någonsin gjort. Trots alla aktiviteter dem två första veckorna fanns det gott om tid för fritid att antingen bara koppla av vid poolen eller upptäcka Bali på egen hand. Jag och mina vänner hyrde villor tillsammans under helgerna i Seminyak och Canggu. Där var känslan mycket annorlunda från Ubud då det var mer turistigt och strand vibes. Men mycket kul hade vi där så det kan jag rekommendera starkt.

Sista veckan spenderade jag i Nusa Penida som är en otroligt vacker ö. Där arbetade vi som volontärer med sköldpaddor och det väldigt givande och roligt! Sköldpaddorna är så söta och det är super kul att få städa deras små "pooler" och mata dem osv. Nusa Penida är mycket lugnare än Bali men miljön här är otrolig och att besöka Angels Billabong och Kelingking beach är ett måste!

Samarbetspartnern på plats i Bali är fantastiska och det är också GoXplore som anordnar allt innan. Jag har känt mig så trygg att resa med GoXplore och alltid fått hjälp och har verkligen kunnat lita på dem.

Underbara minnen och vänner för livet har jag fått på enbart tre veckor! Tack så mycket Bali!
//Miriam

Reseberättelser från 2019

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Bali.

Hem » Reseberättelse » Tack så mycket Bali!

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 36h sedan. Är det något för dig också??!