Bali Adventure Week

Avsluta din volontärvistelse med ett äventyr du sent kommer att glömma!

Adventure week

Detta är en vecka fylld av äventyr. Du kommer att besöka den aktiva vulkanen Kintamani, ta en cykeltur över kryddplantager och risfält samtidigt som du har pittoresk utsikt över landskapet. Du kommer också att besöka olika stränder och Turtle Conservation Village, vandra upp för Mount Batur, åka forsränning nedför floden Ayung för att till sist avnjuta en avslappnande balinesisk massage för att göra dig redo för nya äventyr.

Du kommer att ha helgen fri för att göra vad du vill och besöka andra delar av Bali som inte ingår i programmet.

Bali Adventure

Schema:

Måndag:
Vi börjar med en organiserad cykeltur för att besöka vulkanområdet i Kintamani där du kommer njuta av det vackra landskapet runt Batur Mountain samt kryddplantager. Därefter kommer vi åka vidare för att upptäcka de vackra risfälten. Frukost och lunch kommer att serveras under turen. En härlig början på veckan.

Tisdag:
Efter frukost kommer vi att åka till södra Bali för att besöka och upptäcka Jimbaran Beach samt bevaringsområdet där sköldpaddorna i Sanur håller till. Efteråt kommer vi käka lunch och under eftermiddagen har du fri tid att utforska området själv. Glöm inte badkläder, en härlig strandpromenad är att rekommendera.

Onsdag:
Dagen kommer vara ännu mer äventyrsfylld med forsränning på Ayung River efter frukost. Under turen kommer härlig lunch att serveras. Var beredd på många skratt och att du kommer bli blöt.

Torsdag:
Idag kommer du att få uppleva en spännande och vacker dag. Idag är det nämligen dags att vandra upp på en vulkan vilket sker tidigt, tidigt på morgonen, väl uppe på toppen får du äta en välförtjänst, härligt frukost med den vackraste utsikten du kan tänka dig, samt en fantastiskt soluppgång såklart. Det är ju fortfarande bara tidig morgon.

När vi kommer tillbaka till Ubud är det dags för lunch och en avkopplande, lugn eftermiddag. Du kommer behöva denna vila efter en tuff men absolut värt-det upplevelse.
Tänk på att ha bekväma skor som kan ta dig upp för vulkanen. En del använder gympaskor andra kängor. Vattenflaska är också att rekommendera.

Fredag:
Efter frukost kommer du få en avslappnande, härlig balinesisk massage, detta kommer lindra dina trötta muskler som varit aktiv under flera dagar på programmet, och speciellt från gårdagen. Efter massagen har du möjligheten att ta det lugnt och kanske bara återblicka på alla härliga händelser som hänt under veckan, eller så upplever du mer utav Ubud på egen hand. Varför inte besöka Monkey forest som ligger ett stenkast ifrån ditt boende.

Under din vecka ingår delat boende med de andra deltagarna, man kan vara 3-6 personer i varje rum. Det är absolut ingen lyx, utan boendet är väldigt basic. Det finns ingen AC på rummet utan enbart fläkt. En del sängar har myggnät andra inte, så ta gärna med detta.

Det ingår även 3 måltider/dag under vardagarna, och 2 måltider/dag på helgerna, och det är oftast traditionella balinesiska maträtter som tex Gadu Gadu och Nasi Goreng.

Detta är ett perfekt sätt att avsluta sin härliga Bali vistelse.

Startdatum
Start varje måndag / ankomst söndag / avresa lördag


 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Priser

Priser Bali Adventure Week Pris
Bali Adventure Week 4290

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Bali

Välj ett program i Bali

Hem » Land » Bali » Bali Adventure Week

Minna J beställde vårt Volontär Costa Rica program för 56h sedan. Är det något för dig också??!