Bali Yoga Week

Bali står för harmoni, ett inre lugn och sinnesro - Yoga week är ett fantastiskt avslut

Yoga- och meditationsvecka

Balinesisk yoga är en av de mest kända aktiviteterna i Ubud. Eftersom Ubud är kulturellt centrum och omgiven av grönt och frodigt landskap är yoga- och meditationsprogrammet det mest avkopplande programmet. Balinesisk yoga handlar om att känna och uppskatta den andliga naturen och en bra kombination av balinesisk meditation och yoga gör att kroppen känner sig mer avslappnad.

Vår yoga- och meditationsvecka har något att erbjuda för alla, från nybörjare till van utövare.

Bali förknippas av många resenärer runt om i världen som en unik plats för eftertanke och meditation. Ubud skapar en miljö där du kan uppleva äkta lugn och sinnesro. Passa på att kombinera din vistelse här med en veckas yoga som kommer ge både andliga och fysiska fördelar!

Yoga kommer från ordet "Yog" som betyder förening. Yoga betyder därmed förening av kropp och själ. Yoga handlar om att lära sig olika fysiska övningar och ställningar men även andningstekniker för att befria dig från stress och ångest. Att meditera innebär att kunna fokusera ditt sinne, dina tankar och kunna titta djupt in i dig själv. Det är en konst och kräver träning men kan ge dig en bättre förståelse över vem du är samt bidra till förbättrad fysisk och mental hälsa.

Under veckan kommer du lära dig saker som vi hoppas du kommer att tillämpa, även när du kommer hem från Bali.

Allmänna fördelar med att utöva yoga och meditation

Man ska ankomma en söndag, och sedan lämnar man lördag. Så man har alltså boendet fram till lördag.


Schema

Måndag:
På måndag kommer du vakna tidigt för att träna yoga och meditation samtidigt som du får en introduktion till dessa två begrepp. Efter introduktionen får du en kort paus för att äta lite färsk frukt och dricka balinesiskt te.

Därefter är det dags för frukost och avslappning fram till lunch.

Efter lunch har du fritid för att chilla innan du börjar med din eftermiddagens yoga och meditationspass.

Tänk på att ha bekväma, lediga kläder. Lektionerna hålls utomhus om vädret tillåter, din vy genom hela yogapasset kommer vara gröna, vackra risfält. Din själ kommer må så bra.

Tisdag - fredag:
Du kommer följa denna rutin för att lära dig ännu mer om yoga och meditation. Du kommer märka efter varje lektion att din kropp lär sig mer och mer, du tar in mer yoga och meditation för varje tillfälle. Kroppen blir mjukare och andningen blir mer avslappnad och du ditt sinne finner harmoni.

Den här veckan kommer ge dig den stillheten och friden du behöver. Ta vara på tiden och lugnet!

Under hela veckan kan du också gå långa promenader på risfältet, njuta av naturen och bara koppla av. Deltagarna uppmanas att avstå från att röka eller dricka alkohol och läsk och tänk att ta med lösa byxor och en skjorta, helst i bomull, att utföra yogani.

Under din vecka ingår delat boende med de andra deltagarna, man kan vara 3-6 personer i varje rum. Det är absolut ingen lyx, utan boendet är väldigt basic. Det finns ingen AC på rummet utan enbart fläkt. En del sängar har myggnät andra inte, så ta gärna med detta.
Det ingår även 3 måltider/dag under vardagarna, och 2 måltider/dag på helgerna, och det är oftast traditionella balinesiska maträtter som tex Gadu Gadu och Nasi Goreng.

Startdatum för 2017 / 2018
Start varje måndag / ankomst söndag / avresa lördag


 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Priser

Priser Bali Yoga Week Pris
Bali Yoga week 4290

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Bali

Välj ett program i Bali

Hem » Land » Bali » Bali Yoga Week

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!