Login Missa inte höstens inspirationskvällar

Presentkort

Vem tycker inte om att få ett presentkort?

Läs mer

Presentkort

Är du osäker på vad du ska köpa i present? Nu har vi den perfekta presenten som du kan ge bort, nämligen ett presentkort hos GoXplore.

Det är en perfekt start för den som har planer eller tankar på att resa med GoXplore.

Presentkort är en bra present i sig, men ett presentkort till att resa är den perfekta presenten. Känner du någon som älskar att resa, och som drömmer om sitt nästa äventyr och upplevelser? Du har nu möjlighet till att bidra till att den drömmen genomförs när du köper ett presentkort hos GoXplore som kan användas till del- eller helbetalningar av våra program. Beloppet på presentkortet dras av från programpriset till den det gäller.

Du bestämmer vilket värde presentkortet ska ha och mottagaren kan sedan använda den för registrering av våra program som en del av betalningen. Beställ presentkort på GoXplore idag till en du tycker om, och vägen till drömresan för den lyckosamma är igång :)


FAQ

Hur köper jag ett presentkort?

Genom att klicka här, kan du välja belopp och vem presentkortet ska tilldelas. Har du frågor eller problem, ta kontakt med oss på, 042-17 95 25.

Vad kan jag använda presentkortet till?

Du kan använda presentkortet som en delbetalning eller helbetalning till ett av våra program, allt eftersom hur stort beloppet är.

Vad händer om jag tappar presentkortet eller om det blir stulet?

Presentkortet är personligt, och är därför registrerat i vårt system på ett bestämt namn. Det gör därför ingenting om du tappar dokumentet då det är endast du som är registrerat på presentkortet i vårt system som kan använda det. Presentkortet kan inte överföras, och är därför ingen fara om det blir stulet.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Presentkortet är giltigt i 18 månader från och med den dagen det blir utsänt av GoXplore.

Om jag har frågor angående presentkortet, vem ska jag vända mig till?

Ta kontakt med oss på mail: info@goxplore eller på tel: 042-17 95 25 om du har några frågor, så svarar vi inom kort.


Regler för GoXplore's presentkort:

GoXplores presentkort kan användas på GoXplores produkter som en delbetalning eller helbetalning, allt eftersom hur stort beloppet på presentkortet är. Presentkortet kan inte delas upp, och det är heller inte tillåtet att sälja vidare ett presentkort, eftersom presentkortet är personligt, och kan därför endast användas av den person som det är köpt till innan 18 månader från utställningsdatumet.

Viktigt att notera att det inte är någon bytesrätt på presentkortet och att man inte kan få byta ut det mot kontanter.

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Australien

Välj ett program i Australien

Hem » Land » Australien » Presentkort

Vårt nästa informationsmöte är 2019-10-22 i Malmö. Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!