Login

Bokning Marine & Reef Conservation

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Marine & Reef Conservation. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min vistelse i Sydafrika var fantastisk! Jag tog mitt Open Water certifikat, lärde mig jätte mycket om marinmiljön, såg coola fiskar, hajar, sköldpaddor och simmade med delfiner! Jag träffade också många underbara människor. Jag hade en jätte bra vistelse och det finns inget jag kan klaga på. Jag skulle självklart rekommendera Marine & Reef Conservation till alla!

Lisa // Marine & Reef Conservation

Hem » Land » Sydafrika » Marine & Reef Conservation » Bokning Marine & Reef Conservation

Elias V beställde vårt Work & Travel Australien program för 30h sedan. Är det något för dig också??!