Bokning Marine & Reef Conservation

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Marine & Reef Conservation. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min vistelse i Sydafrika var fantastisk! Jag tog mitt Open Water certifikat, lärde mig jätte mycket om marinmiljön, såg coola fiskar, hajar, sköldpaddor och simmade med delfiner! Jag träffade också många underbara människor. Jag hade en jätte bra vistelse och det finns inget jag kan klaga på. Jag skulle självklart rekommendera Marine & Reef Conservation till alla!

Lisa Marine & Reef Conservation

Hem » Land » Sydafrika » Marine & Reef Conservation » Bokning Marine & Reef Conservation

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar