Bokning Ranchstay Kanada

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Ranchstay Kanada. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har en fantastisk tid på ranchstay. Jag är väldigt nöjd med läget och tycker att mina önskemål om vilken typ av gård jag hoppades på uppfylldes. Jag har hamnat på en hästranch som sysslar med insemination och uppfödning av hästar och jag deltar i hela processen vilket är väldigt spännande och lärorikt. Jag har varit involverad i fölning, hantering och frysning av spermier som fraktas till andra delar av Kanada, och en del veterinärarbete på hästar och föl med skador. Jag var på förhand orolig att jag har för lite erfarenhet av hästar, men som tur är har det inte blivit något problem, då jag får mycket hjälp och vägledning hela tiden. Jag bor med tre andra tjejer, varav en är tysk och på samma plan som jag. Mycket spännande att uppleva en annan sida av Kanada och bo hos en kanadensisk familj.

Heidi Ranchstay KanadaÖversatt

Hem » Land » Kanada » Ranchstay Kanada » Bokning Ranchstay Kanada

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!