Bokning Ranchstay Kanada

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Ranchstay Kanada. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag reste till gården tidigt en morgon och anslöt till frukosten med de andra deltagarna och gästerna. Stora leenden och högljudda samtal gjorde det tydligt att det här var en plats med en bra, avslappnad atmosfär. Efter frukost strövade jag runt med gårdens "wrangler" (Hilary som var hästchef och ägare) och hälsade på hästarna de hade.

Siril Ranchstay KanadaÖversatt

Hem » Land » Kanada » Ranchstay Kanada » Bokning Ranchstay Kanada

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar