Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Ranchstay Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

GoXplore har varit suveräna från början till slut! Inga frågor har varit för dumma (och jag frågade om allt) och det har känts väldigt tryggt och skönt att resa med GoXplore. Gården var helt fantastisk. Nyazeeländare i allmänhet är otroligt vänliga. Det finns mycket att göra mina dagar var inte den andra lik. Jag hade jättekul! Naturen är helt förstummande. Att bo med en familj är nog det bästa sättet att resa eftersom man får en mycket större inblick i kulturen och vardagslivet än vad man får som "vanlig" turist. Jag ska antagligen åka tillbaka till gården om tre månader, så underbart var det! Starkt rekommenderat. Nya Zeeland är ett väldigt bra land att åka till första gången man reser själv.

Ebba // Ranchstay Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Ranchstay Nya Zeeland » Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig