Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Ranchstay Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har varit hemma nu i några veckor och kom på att jag ville skriva till dig och tacka för all hjälp. Jag har haft en underbar tid i Nya Zeeland och det har nog varit ett av de roligaste äventyren jag någonsin upplevt. Jag har fått vänner för livet och planerar att åka tillbaka förhoppningsvis i november. Tack för att du fixade en fantastisk gård åt mig!

Ellinor // Ranchstay Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Ranchstay Nya Zeeland » Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig