Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Ranchstay Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Familjen jag bodde hos var helt fantastisk på alla sätt, de behandlade mig som en familjemedlem vilket gjorde det oerhört enkelt att känna sig bekväm och trygg. Jag har fått vänner för livet och planerar att åka tillbaka och hälsa på dem igen inom en snar framtid. Jag hade en fantastisk upplevelse i Nya Zeeland och är otroligt tacksam för detta.

Ellinor Ranchstay Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Ranchstay Nya Zeeland » Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar