Bokning Sri Lanka Medical & Nursing

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Sri Lanka Medical & Nursing. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Mycket bra program. Allt var helt fantastiskt. För ett land och för en vänlig befolkning. Den enda utmaningen var när läkarna inte pratade engelska på sina rundor. Jag skulle ha fått bättre resultat och kunde ha arbetat mer om min engelska var bättre överlag. Men hade jag varit där en längre tid hade jag nog blivit bättre på att förstå dem och kunnat jobba, det var mycket observation. Men det var berikande och gav mig mycket erfarenhet att ta till mig.

Lene Sri Lanka Medical & NursingÖversatt

Hem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Medical & Nursing » Bokning Sri Lanka Medical & Nursing

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!