Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Här i San Pedro går det väldigt smidigt och CRLA är en trevlig skola med väldigt trevliga och professionella lärare och administration. Jag bor inte så långt från skolan och nu vet jag vägen till fots. Värdfamiljen är i toppklass, glada och trevliga damer. Och mycket god mat. Fotbollsmatchen mellan Costa Rica och USA gick inte obemärkt förbi, här var stämningen på topp.

Per Kristian Volontär Costa RicaÖversatt

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar