Bokning Volontär Sri Lanka

Volontär Sri Lanka er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ville bara uppdatera dig lite. Allt har varit jattebra har och i morgon gor jag min sista dag pa disabled orpahanage innan jag reser vidare med mina vanner. Som sagt, allt har varit toppen och det har kants sa bra att veta att jag alltid kan kontakta dig om det skulle vara nagot.

Amanda // Volontär Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Hinda H beställde vårt Work & Travel Kanada program för 74h sedan. Är det något för dig också??!