Bokning Volontär Sri Lanka

Volontär Sri Lanka er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det helt underbart här på varma Sri Lanka. Både personalen och de andra volontärerna är helt fantastiska så det är verkligen hur bra som helst. Vad beträffar projekten så är det jätteroligt och man känner verkligen att man bidrar. Extra roligt är det när lokalbefolkningen undrar vad man gör här och deras ansikten lyser upp när de får reda på att vi hjälper till att restaurera tempel. Än så länge har min resa varit allt jag kunnat önska och lite till. Men det är dock bara början vilket jag fullkomligt älskar.

Alfred februari 2020 // Volontär Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Jill K beställde vårt Volontär Sri Lanka program för 56h sedan. Är det något för dig också??!