Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Bokning Volontär Sri Lanka

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Sri Lanka. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ville bara uppdatera dig lite. Allt har varit jattebra har och i morgon gor jag min sista dag pa disabled orpahanage innan jag reser vidare med mina vanner. Som sagt, allt har varit toppen och det har kants sa bra att veta att jag alltid kan kontakta dig om det skulle vara nagot.

Amanda // Volontär Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Senaste nyheter: Vi kan nu erbjuda ett 2:a års visum till Nya Zeeland