Login FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

Bokning Volontär Sri Lanka

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Sri Lanka. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hade en helt fantastisk resa!! Jag är så glad att ni, eller framförallt du Camilla, uppmuntrade mig att åka då jag tvivlade på det! Jag har växt som människa och person på så många olika plan, jag vet nu att jag kan göra grejer som jag aldrig hade kunnat tro tidigare! Så ett stort TACK till er, tack vare detta har jag fått vänner för livet också!

Filippa // Volontär Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Volontär Sri Lanka » Bokning Volontär Sri Lanka

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig