Bokning Wildlife Rescue Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Rescue Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Alla upplevelser ger många intryck och det är en riktigt häftig upplevelse. Vi får tänja på mycket gränser, t.ex. i form av att ta hand om större djur men också något så enkelt som att behöva smutsa ner och städa djurens burar. Om vi skulle lyfta fram en sak är det nog framför allt de många nya människorna. Alla är supertrevliga och trevliga så man känner sig alltid välkommen som ny.

Tilde, Monique & Cecilie Wildlife Rescue CentreÖversatt

Hem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Bokning Wildlife Rescue Centre

Hanna F beställde vårt Work & Travel Australien program för 13h sedan. Är det något för dig också??!