Login 17 MUST HAVE- appar för din Australien-resa!

Bokning Work & Travel Australien All Set

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Jeanette och jag är ansvarig för Work & Travel Australien All Set. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 28 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag vill också tacka otroligt mycket för att du fixade den här resan till mig. Noosa är en magisk plats med underbara personer. Har redan bestämt mig att åka tillbaka snart.

Josefin // Work & Travel Australien All Set

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien All Set » Bokning Work & Travel Australien All Set

Elin L beställde vårt Ranchstay Nya Zeeland program för 40h sedan. Är det något för dig också??!