Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är inte så länge sedan jag kom hem från "The time of my life" i Australien med GoXplore! Det har utan tvekan varit ett obeskrivligt äventyr, så det finns nog ingenting i världen kan jag rekommendera starkare;) Av den anledningen anser jag att det är lämpligt att tacka dig på GoXplore som gjorde resan på den andra sidan av jorden till en mycket säker och välorganiserad upplevelse. Tack för denna gång!

Kristine Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 275h sedan. Är det något för dig också??!