Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

Reser du med Aussie Basic, kan du få hjälp med att söka Working Holiday Visumet för 3490kr

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Resan var långt över förväntan, jag kunde helt enkelt inte haft det bättre. Att behöva stå på egna ben gick bra. Jag hade inga problem under min resa, jag mötte också så många underbara människor som jag fortfarande har kontakt med och jag har fått uppleva saker som jag inte visste fanns. Jag kommer att ta tillfället i akt att säga tack för all din hjälp före och under resan. Allt har fungerat precis enligt planerna och jag kände mig säker varje steg på vägen. Kontoret i Sydney var en stor hjälp på alla områden och jag tenderar att använda era tjänster för framtida resor.

Sandra-Helen // Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Wilma M beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 116h sedan. Är det något för dig också??!