Bokning Work & Travel Kanada

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Kanada. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vi njuter max och har det bra! Vi bor i ett mycket fint hus 10 minuter från Whistler Village, och kommer att börja arbeta som hushållerskor på Westin Hotel idag. Vi fick även ett gratis säsongskort från jobbet, så vi ser verkligen fram emot att komma ut i backen och åka snowboard!

Lene og Linn Work & Travel KanadaÖversatt

Hem » Land » Kanada » Work & Travel Kanada » Bokning Work & Travel Kanada

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig