Bokning Work & Travel Kanada

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Work & Travel Kanada. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Bara en vecka efter att jag bokat min plats i programmet genom GoXplore fick jag redan en telefonintervju från deras partner i Kanada. Jag var nervös, men intervjun gick tydligen bra, när jag ett par veckor senare fick det första jobberbjudandet från ett prestigefyllt hotell.

Salla Work & Travel KanadaÖversatt

Hem » Land » Kanada » Work & Travel Kanada » Bokning Work & Travel Kanada

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!