Login Missa inte vårens inspirationskvällar

Bokning Work & Travel Kanada

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Kanada. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vi koser oss maks og stortrives! Vi bor i et kjempefint hus 10 min unna Whistler Village, og skal begynne å jobbe som housekeepers på Westin Hotel i dag. Vi fikk også free season pass av jobben, så vi ser veldig frem til å komme oss ut i bakken å stå på snowboard!

Lene og Linn // Work & Travel Kanada

Hem » Land » Kanada » Work & Travel Kanada » Bokning Work & Travel Kanada

isabella h beställde vårt Lion Research program för 14h sedan. Är det något för dig också??!