Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Work & Travel Nya Zeeland All Set

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland All Set. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min resa blev helt fantastisk och det är mycket stor del av underbara Camilla samt era kontakter som ni har med Nya Zeeland, dem hjälpte mig att få jobb och de underbara gänget på Base i Rotorua. Får ni andra som vill åka med All Set, rekommendera dem verkligen att jobba i Rotorua. Ja de luktar lite illa, men de vänjer man sig vid. Men där är SÅ MYCKET att göra! För en som älskar adrenalin och att hitta på och göra aktiviteter så är Rotorua helt underbart!

Julia (maj 2018) // Work & Travel Nya Zeeland All Set

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland All Set » Bokning Work & Travel Nya Zeeland All Set

Leo S beställde vårt Volontär Sydafrika program för 1h sedan. Är det något för dig också??!