Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Work & Travel Nya Zeeland er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nya Zeeland har varit helt fantastiskt!! Är verkligen jätteledsen över att åka hem, men känner att det är dags. Vill göra samma sak i Australien så ska hem och spara pengar tänkte jag haha! Håller på att avsluta resan med Kiwi experience nu och det har varit och är en av det roligaste jag gjort på hela resan! Att resa ensam till ett okänt land är det bästa valet jag gjort i mitt liv och är jätteglad att jag haft er till hjälp!”

Julia (juni 2018) // Work & Travel Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland » Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!