Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Läran av att bo på andra sidan jorden är enorm, jag kan inte direkt säga att det var lätt hela tiden då de oftast blev svårt, man pratar ett annat språk, bor med annat folk, bor i en helt ny miljö med andra regler och lagar, ingenting är detsamma, det här var ett av de svåraste jag någonsin har gjort, men också ett av de bästa jag någonsin gjort!

Jesper // Work & Travel Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland » Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Emma A beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland All Set program för 8h sedan. Är det något för dig också??!