Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Under 5 månader så jobbade jag på tre olika ställen, som kock, bartender, hovmästare, servitör och diskare, och jag kunde inte fråga efter bättre människor än de som jag jobbade med. Klimatet är elegant, varmt, fuktigt och skönt, naturen är en tropisk dröm och människorna är några av de trevligaste jag någonsin har träffat.

Jesper // Work & Travel Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland » Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig