Login Megamässa - Jobba och studera utomlands!

Megamässa

Information

Megamässa - Sveriges största mässa med fokus på jobb, volontär, språk och studier utomlands!

Tid: Lördagen den 10 februari 11.00-16.00
Plats: Centralen 7A (Vasagatan 7A) bredvid Centralstationen i Stockholm.
Självklart är det fri entré!

Vill du ut i världen för att jobba, studera, lära dig nytt språk, resa och uppleva nya kulturer? GoXplore ihop med Blueberry Språkresor och Blueberry College & Universitet erbjuder en unik möjlighet att komma och besöka oss på 7A Centralen på Vasagatan i Stockholm den 10 februari 11.00 - 16.00, då vi är på plats för att informerar om våra program runt om i världen. Det kommer att hållas seminarium om möjligheterna att jobba och resa i Australien, Kanada, Nya Zeeland. Volontärarbete i Asien, Sydamerika och Afrika. Var med i tävling för att vinna en Australienresa med Cathay Pacific kryddat med 4 nätters boende & en 5 dagars surfkurs! Träffa språkskolor, college och universitet från alla världens hörn. Dessutom kommer vi att ha massor med säsongsjobb till Australien, Kanada och Nya Zeeland att erbjuda på plats! För att kunna få ett av dessa jobb behöver du boka upp en anställningsintervju innan mässan genom att skicka in ditt CV och personliga brev. Förra året hade vi ett besöksantal upp mot 1000 personer, vilket gör mässan till en av Sveriges största utlandsmässor för jobb, språk och studier utomlands! Save the date - You´ll never know if you never GO!

Personal och tidigare resenärer från GoXplore & Blueberry kommer att finnas plats för att svara på frågor, inspirera och tipsa om vad som kan bli ditt nästa stora äventyr. Vi är väldigt glada och stolta att kunna erbjuda arbetsförmedling direkt på plats. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att boka upp jobbintervjuer med arbetsgivare från Australien, Kanada och Nya Zeeland.


Boka jobbintervju

Har du alltid drömt om att jobba på en resort nära kristallklart vatten, på en skidort eller på ett välkänt hotell? Nu har du chansen! Boka upp en anställningsintervju på vår mässa för att få ett jobb i Australien, Kanada eller Nya Zeeland. Intervjuplatserna är begränsade och fylldes upp väldigt snabbt förra året, därför bör du vara ute i god tid med att boka din plats. Det är väldigt lätt att boka upp din intervjutid, då du endast behöver lägga ett mail till oss med dina kontaktdetaljer, vilken destination du vill boka upp intervju för, samt ett CV & personligt brev på engelska. När du skickat in detta till oss kommer vi att ge dig din unika intervjutid den 10 februari. Har du några funderingar, tveka inte på att kontakta oss. Här nedan kan du få lite mer information om de olika länderna som vi kommer att ha anställningsintervju för.

BOKA DIN INTERVJU

Australien
Tänk att få jobba på en resort eller hostel nära kristallklart vatten, på ett hotell mitt i regnskogen eller på en restaurang i en pulserande storstad? Här får du en riktigt bra och cool chans till detta genom att boka upp en anställningsintervju på mässan! Vi kommer att ha en representant från våra partners på plats på mässan. Du som bokar upp en anställningsintervju och blir erbjuden jobb ger vi även 1000 kr i rabatt på programpriset. Du behöver INNAN mässan boka upp en intervjutid, vilket du gör genom att anmäla ditt intresse i ett mail till oss. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med din unika intervjutid som tar ca 20 minuter. Är du den vår representant söker, fortgår vi med din bokning och löser allt det praktiska, medans du kan fokusera på ditt kommande äventyr i Australien!

Endast 7 tider kvar! Skynda dig med att boka upp din intervjuplats!

Det finns två jobbmöjligheter i Australien på detta program.

Lite mer detaljer om jobben och ansökan.

Hur bokar jag intervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskade destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se


BOKA DIN INTERVJU

Nya Zeeland
Tänk att få jobba på en resort eller hostel nära natursköna områden, på ett hotell mitt i aktiviteternas mecka eller på en restaurang i en pulserande storstad? Här får du en riktigt bra och cool chans till detta genom att boka upp en anställningsintervju på mässan! Du som bokar upp en anställningsintervju ger vi även 1000kr i rabatt på programpriset. Du behöver INNAN mässan boka upp en intervjutid, vilket du gör genom att anmäla ditt intresse i ett mail till oss. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med din unika intervjutid som tar ca 20 minuter. Är din profil det vår represantant söker, bokar du in dig på vårt Nya Zeeland All Set-program och vi löser allt det praktiska, medans du kan fokusera på ditt kommande äventyr på Nya Zeeland!

Endast 7 tider kvar! Skynda dig med att boka upp din intervjuplats!

Det finns två jobbmöjligheter i detta program.

Lite mer detaljer om jobben och ansökan.

Hur bokar jag intervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskade destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se


BOKA DIN INTERVJU

Kanada
Vill du ha ett jobb under sommar- eller vintersäsongen i Kanada? Representanter från Kanada kommer att finnas på mässan och har massor med jobb tillgängliga! Oavsett om du vill jobba på en pulserande skidort eller testa storstadslivet i Vancouver kan vi hjälpa dig till ett jobb. Du har nu chansen att få en intervju med representanter på Megamässan, därefter kan jobbet vara ditt. För att kunna anmäla ditt intresse till jobbet krävs att du är mellan 18 -30 år och att du bokar upp vårt Kanada All Set-program när ditt jobb är klart. Du behöver också INNAN mässan boka upp en intervjutid, vilket du gör genom att anmäla ditt intresse i ett mail till oss. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med din unika intervjutid som tar ca 20 minuter. Får du jobbet bokar du in dig på vårt Kanada All Set-program och vi löser allt det praktiska, medans du kan fokusera på din kommande säsong i Klippiga Bergen!

Du som bokar upp en arbetsintervju för Kanada på plats och blir erbjuden jobb ger vi en unik rabatt på 1000kr! Tänk på att det finns endast 10 intervjutider och dessa kommer att bokas upp väldigt snabbt. Så boka upp din tid redan idag! Har du några funderingar kring hur du bokar upp din intervjutid, tveka då inte på att höra av dig till oss på 042-179525. Du kan även maila dina frågor.

Endast 7 tider kvar! Skynda dig med att boka upp din intervjuplats!

Det finns två jobbmöjlighet i detta program.

Lite mer detaljer om dessa jobb och ansökan:

Hur bokar jag intervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskad destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se

BOKA DIN INTERVJU


Föreläsningar

Inom kort släpper vi föreläsningarna, stay tuned :)
Tider Sal Svea Sal Clara

11.30-11.50

Språkresor, studier & jobb utomlands Vi berättar om hela utbudet från Blueberry College & Universitet, Blueberry Språkresor och GoXplore.

Språkresor, studier & jobb utomlands
Du får veta allt om hela utbudet från Blueberry College & Universitet, Blueberry Språkresor och GoXplore.

12.00-12.20

Studera på College & Universitet i hela världen
Studera i USA, Australien, Nya Zeeland, Kanada, England, Malaysia, Italien, Spanien,Tyskland & Japan! 1-2 terminer fristående kurser, diplomas och certifikat eller hela program.

Work & Travel Australien, Nya Zeeland, Kanada
GoXplore berättar hur du kommer iväg på ditt livs äventyr genom att jobb ihop reskassan på plats. Hur får du jobb utomlands? Marcus delar med sig om sina äventyr i Australien & Nya Zeeland.

12.30-12.50

Studera Design utomlands
Studera allt från Graphic Design, Animation och Interactive Design till Product Design, Interior Design och Fashion Design. Studera i världsberömda designstäder som Milano, Florens, London, Sydney, Los Angeles och New York.

Plugga japanska, kinesiska och koreanska
Blueberry Språkresor berättar hur du kan studera japanska i Japan, kinesiska i Kina och koreanska i Sydkorea. Lär dig språket, upplev landet och kulturen, lev drömmen!

13.00-13.20

Volontärresor till Afrika, Asien och Sydamerika
Spännande, givande volontärprojekt i hela världen. Undervisa engelska på skolor, bevara sköldpaddor på Bali, jobba med skadade djur i Afrika är bara några exempel. Marcus som varit volontär i Namibia, Sydafrika & Thailand berättar om sina resor.

Studera på College & Universitet i hela världen
Studera i USA, Australien, Nya Zeeland, Kanada, England, Malaysia, Italien, Spanien, Tyskland & Japan! 1-2 terminer fristående kurser, diplomas och certifikat eller hela program.

13.30-13.50

Studera på College & Universitet i Australien & Nya Zeeland
Hög utbildningsnivå, surf, solsken och trevliga människor! Studera i bland annat Sydney, Melbourne, Brisbane, Sunshine Coast och Gold Goast i Australien och i bland annat Auckland i Nya Zeeland.

Work & Travel Australien, Nya Zeeland, Kanada
GoXplore berättar hur du kommer iväg på ditt livs äventyr genom att jobb ihop reskassan på plats. Hur får du jobb utomlands? Marcus delar med sig om sina äventyr i Australien & Nya Zeeland.

14.00-14.20

Plugga språk utomlands
Sugen på ett äventyr utomlands? Kom, lyssna och inspireras. Blueberry Språkresor erbjuder språkresor för alla till alla kontinenter förutom Antarktis. Plugga språket, upplev landet och kulturen, lev drömmen!

Studera på College & Universitet i USA
Upplev collegelivet på riktigt eller gå på klassiska amerikanska universitet. Välj mellan allt från Kalifornien och Hawaii till New York, Minnesota och Michigan.

14.30-14.50

Studera Musik utomlands
Bli artist, Songwriter, musikproducent eller agent i musikbranschens hetaste städer. Välj mellan bland annat London, Los Angeles, Berlin och Sydney.

Volontärresor till Afrika, Asien och Sydamerika
Spännande, givande volontärprojekt i hela världen. Undervisa engelska på skolor, bevara sköldpaddor på Bali, jobba med skadade djur i Afrika är bara några exempel. Marcus som varit volontär i Namibia, Sydafrika & Thailand berättar om sina resor.

15.00-15.20

Studera Game Design utomlands
Skapa dig en framtid i den ständigt växande spelbranschen! Plugga Game Development och Game Design i bland annat Australien, England och USA.

Plugga japanska, kinesiska och koreanska
Blueberry Språkresor berättar hur du kan studera japanska i Japan, kinesiska i Kina och koreanska i Sydkorea. Lär dig språket, upplev landet och kulturen, lev drömmen!

15.30-15.50

Plugga språk utomlands
Sugen på ett äventyr utomlands? Kom, lyssna och inspireras. Blueberry Språkresor erbjuder språkresor för alla till alla kontinenter förutom Antarktis. Plugga språket, upplev landet och kulturen, lev drömmen!

Work & Travel Australien, Nya Zeeland, Kanada
GoXplore berättar hur du kommer iväg på ditt livs äventyr genom att jobb ihop reskassan på plats. Hur får du jobb utomlands? Marcus delar med sig om sina äventyr i Australien & Nya Zeeland.

Tävling


Vi kommer att anordna en tävling på plats, där du har möjlighet att vinna en resa till Australien med flygbolaget Cathay Pacific kryddat med 4 nätters boende samt 5 dagars surfkurs! Information om hur du kan delta i tävlingen får du reda på när du besöker mässan.
Utställarlista

På megamässan kommer du kunna träffa över 50 utställare från alla världens hörn. Nedan hittar du vilka skolor, universitet och organisationer som kommer till vår Megamässa. Denna fylls på kontinuerligt.

Work & travel

Volontärorganisationer

Språkskolor:

College & Universitet

USA & Kanada:

Australien, Nya Zeeland och Asien:

Europa

Övriga


Hitta hit & Öppettider

ÖPPETTIDER

10 Februari 2018
11.00-16.00
7A Centralen (vasagatan 7A) Stockholm

Mässan äger rum på 7A Centralen som ligger längs med Vasagatan i Stockholm, granne med Centralstationen.


Anmälan

För att slippa att stå i kö är det bra att göra en föranmälan till vår mässa den 10 februari. Fyll i nedan uppgifter, så återkommer vi inom kort med en bekräftelse och mer information. Självklart är det gratis. You´ll never know if you never GO!

Hem » Megamässa

Fiona A beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 14h sedan. Är det något för dig också??!