Login 17 MUST HAVE- appar för din Australien-resa!

Megamässa

Om mässan

Mässa - Sveriges största mässa med fokus på jobb, volontär, språk och studier utomlands!

Tid: Lördagen den 9 februari 11.00-16.00 2019
Plats: Vasagatan 7A i Stockholm.
Föranmälan: Klicka här

Självklart är det fri entré!

Vill du ut i världen för att jobba, studera, lära dig nytt språk, resa och uppleva nya kulturer? GoXplore ihop med Blueberry Språkresor och Blueberry College & Universitet erbjuder en unik möjlighet att komma och besöka oss på 7A Centralen på Vasagatan i Stockholm den 9 februari 11.00 - 16.00, då vi är på plats för att informerar om våra program runt om i världen. Det kommer att hållas seminarium om möjligheterna att jobba, volontärarbeta och studera utomlands. Vi kommer anordna tävling där du har chans att vinna en resa till Australien! Träffa språkskolor, college och universitet från alla världens hörn. Dessutom kommer vi att ha massor med säsongsjobb till Australien, Kanada och Nya Zeeland att erbjuda på plats!

För att kunna få ett av dessa jobb behöver du boka upp en anställningsintervju innan mässan genom att skicka in ditt CV och personliga brev. Förra året hade vi ett besöksantal upp mot 1000 personer, vilket gör mässan till en av Sveriges största utlandsmässor för jobb, språk och studier utomlands! Save the date - You´ll never know if you never GO!

Personal och tidigare resenärer från GoXplore & Blueberry kommer att finnas plats för att svara på frågor, inspirera och tipsa om vad som kan bli ditt nästa stora äventyr. Vi är väldigt glada och stolta att kunna erbjuda arbetsförmedling direkt på plats. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att boka upp jobbintervjuer med arbetsgivare från Australien, Kanada och Nya Zeeland.


Jobbintervju

Har du länge drömt om att jobba på en resort nära kristallklart vatten, på en skidort eller på i en pulserande storstad? Nu har du chansen! Boka upp en jobbintervju på vår mässa, spara pengar & få ett jobb i Australien, Kanada eller Nya Zeeland klart innan avresa. Platserna är begränsade och fylldes upp väldigt snabbt förra året, därför bör du vara ute i god tid & boka din plats. Det är väldigt lätt att boka upp din intervjutid, då du endast behöver lägga ett mail till oss med dina kontaktdetaljer, vilken destination du vill boka upp intervju för, samt ett CV & personligt brev på engelska. När du skickat in detta till oss kommer vi att ge dig din unika intervjutid den 9 februari.

Australien

Med milslånga stränder, pulserande storstäder och en spännande outback har Australien något för alla! Med vårt Work & Travel All Set program har du möjlighet att få ett jobb klart innan avresan. Vi kommer att ha en representant från vår partner på mässan och du som bokar upp en jobbintervju och blir erbjuden jobb ger vi 1000 kr i rabatt på programpriset. (från. 21990 kr).

Det finns två jobbmöjligheter i Australien på detta program.

Lite mer detaljer om jobben och ansökan.

Hur bokar jag jobbintervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskade destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se


BOKA DIN INTERVJU

Nya Zeeland

Tänk att få jobba på en resort eller hostel nära natursköna områden, på ett hotell mitt i aktiviteternas mecka eller på en restaurang i en pulserande storstad? Här får du en riktigt bra och cool chans till detta genom att boka upp en anställningsintervju på mässan! Du som bokar upp en anställningsintervju ger vi även 1000kr i rabatt på programpriset. Du behöver INNAN mässan boka upp en intervjutid, vilket du gör genom att anmäla ditt intresse i ett mail till oss. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med din unika intervjutid som tar ca 20 minuter. Är din profil det vår represantant söker, bokar du in dig på vårt Nya Zeeland All Set-program och vi löser allt det praktiska, medans du kan fokusera på ditt kommande äventyr på Nya Zeeland!

Det finns två jobbmöjligheter i detta program.

Lite mer detaljer om jobben och ansökan.

Hur bokar jag intervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskade destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se


BOKA DIN INTERVJU

Kanada

Vill du ha ett jobb under sommar- eller vintersäsongen i Kanada? Representanter från Kanada kommer att finnas på mässan och har massor med jobb tillgängliga! Oavsett om du vill jobba på en pulserande skidort eller testa storstadslivet i Vancouver kan vi hjälpa dig till ett jobb. Du har nu chansen att få en intervju med representanter på Megamässan, därefter kan jobbet vara ditt. För att kunna anmäla ditt intresse till jobbet krävs att du är mellan 18 -30 år och att du bokar upp vårt Kanada All Set-program när ditt jobb är klart. Du behöver också INNAN mässan boka upp en intervjutid, vilket du gör genom att anmäla ditt intresse i ett mail till oss. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail med din unika intervjutid som tar ca 20 minuter. Får du jobbet bokar du in dig på vårt Kanada All Set-program och vi löser allt det praktiska, medans du kan fokusera på din kommande säsong i Klippiga Bergen!

Du som bokar upp en arbetsintervju för Kanada på plats och blir erbjuden jobb ger vi en unik rabatt på 1000kr! Tänk på att det finns endast 15 intervjutider och dessa kommer att bokas upp väldigt snabbt. Så boka upp din tid redan idag! Har du några funderingar kring hur du bokar upp din intervjutid, tveka då inte på att höra av dig till oss på 042-179525. Du kan även maila dina frågor.

Det finns två jobbmöjlighet i detta program.

Lite mer detaljer om dessa jobb och ansökan:

Hur bokar jag intervju och får 1000kr i rabatt?
Lätt! Du anmäler dig till en intervju genom att maila ditt namn, önskad destination, e-post och telefonnummer samt att du bifogar ditt CV. Detta skickar du till info@goxplore.se

BOKA DIN INTERVJU


Föreläsningar

Inom kort släpper vi föreläsningarna, stay tuned :)
Tider Sal Svea Sal Clara

11.30-11.50

12.00-12.20

12.30-12.50

13.00-13.20


13.30-13.50

14.00-14.20

14.30-14.50

15.00-15.20


15.30-15.50
Tävling

Tävla och ha chans till att vinna en resa till Australien! Mer information kommer inom kort.Utställare

På mässan kommer du kunna träffa massor med utställare från alla världens hörn. Nedan kommer vi presentera vilka skolor, universitet och organisationer som kommer till vår mässa. Denna fylls på kontinuerligt & är idag inte fullständig.

Work & travel

Volontärorganisation

Språkskolor:

College & Universitet

USA & Kanada:

Australien, Nya Zeeland och Asien:

Europa


Hitta hit & Öppettider

ÖPPETTIDER

9 Februari 2019
11.00-16.00
7A Centralen (vasagatan 7A) Stockholm

Mässan äger rum på 7A Centralen som ligger längs med Vasagatan i Stockholm, granne med Centralstationen.


Anmälan

För att slippa att stå i kö är det bra att göra en föranmälan till vår mässa den 9 februari. Fyll i nedan uppgifter, så återkommer vi inom kort med en bekräftelse och mer information. Självklart är det gratis. You´ll never know if you never GO!


Hem » Megamässa

Senaste nyheter: Tre smarta sätt att stanna kvar i Australien