Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Har du sökt in till högskola och är osäker om du kan åka? Lugn - Boka din resa och säkra din plats med avresa i höst. Kommer du in på skolan kan du avboka din resa för endast 500kr.

Många väljer att fly den svenska kylan på hösten för att kasta sig ut på de gigantiska vågorna i Australien, testa de adrenalinpulserande aktiviteterna i Nya Zeeland, pumpa puder i Kanada eller göra skillnad på någon av alla våra volontärresor. Detta gör att det är väldigt många platser som fylls upp väldigt snabbt. Vi har märkt att det varje år är många personer som inte kan komma iväg på sitt önskade avresedatum, då man inte har bokat i tid. Därför har vi nu tagit fram ett särskilt villkor för dig som sökt in på en skola och inte riktigt vet om du kan åka förrän du fått besked.

Bokar du din resa inför hösten men kommer in på skolan kan du avboka din resa och kostnaden blir endast ditt avbeställningsskydd på 500kr. Det enda du i så fall behöver att göra är att skriva "Skola" i din bokning samt att avresan måste ske efter 1 oktober 2019. På så sätt har du möjlighet att säkra en plats till höstens populära avgångar & inte känna dig bunden till någonting om du väl kommer in på din önskade skola!

För att ta del av villkoret krävs följande:

Har du några funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss.

*Detta gäller ALLA våra program.

Detta blev publicerat fredag 12 april 2019 kl 16:48

Hem » Nyheter » Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!