Vi har 2a års visum till Nya Zeeland - Först till kvarn gäller

Vi ger dig nu som längtar tillbaka, som kanske åkte hem lite för tidigt, som blev snuvad på konfekten och hunnit fylla 31 år men fortfarande har åldern inne nu (35 år!) – att åka till detta häpnadsväckande land!

Nya Zeeland har som du säkert känner till allt man kan önska sig, vacker natur, rikt djurliv, strandliv, surfing och självklart alla adrenalin aktiviteter. En perfekt destination för att jobba, resa, träffa sköna människor och skaffa erfarenhet. Vi är den enda organisationen i Sverige som kan erbjuda ett andra års visum till Nya Zeeland och det finns endast 20 visum. Så skynda dig in med din anmälan, så vi kan säkra dig en plats!

Det finns endast 20 visum, först till kvarn gäller

Vårt Program - Andra chansen
I vårt program hjälper vi dig med alla förberedelser du behöver för att kunna jobba på plats, så som öppnande av bankkonto, skattenummer, hur man betala skatt i landet och självklart då också ditt 2a års visum. Dina två första nätter kommer vara på ett centralt beläget vandrarhem i Auckland och självklart har du transporten från flygplatsen inkluderad. Du kommer bli medlem i vår arbetsförmedling som hjälper dig till att hitta jobb på en tuff arbetsmarknad och denna service är unik för våra resenärer. Självklart finns vårt kontor även till för alla funderingar och frågor du har och kan ge dig tips på transporter, boende, aktiviteter m.m. Du kommer också att få ett Nya Zeeländskt telefonnr och ett IYTC kort, vilket ger dig massvis med rabatter runt om i landet. I programmet ingår även 6 månaders heltäckande försäkring, på så sätt kan du känna dig trygg när du åker iväg till andra sidan jordklotet och ska jobba!

Vad är inkluderat i priset?


Ingår ej:

Pris: 15 286 kr

Krav för att kunna ansöka om 2a års visum
Med detta unika visum så har du nu rätt till att jobba och stanna ytterligare 12 månader på Nya Zeeland. Du behöver söka och få visumet beviljat under 2020.
Nedan är de kriterier man ska uppfylla för visumet.

När och hur bokar man in sig?
Eftersom det endast finns 20 st visum för 2020 så behöver du vara snabb att bestämma dig. Processen är väldigt enkel, du bokar in dig via nedan länk, vi skickar ut en handpenningsfaktura på 1500 kr, när den är betald är du bekräftad din plats. Självfallet är handpenningen en del utav programpriset. Själva slutfakturan kommer cirka 6 veckor innan avresa, och däremellan kommer du få information om allt mellan himmel och jord.
Själva visumprocessen kan ta upp till 6 månader men blir oftast beviljat tidigare, därför bör man inte boka upp något flyg innan man vet vart i visumprocessen man befinner sig.

För att boka upp programmet behöver du fylla i dina uppgifter på http://www.goxplore.se/bokning/work-travel-nya-zeeland och märk din bokning med "andra chansen" så vet vi vilket program det gäller.

Har du några funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss, så hjälper vi dig iväg på ett grymt bra äventyr.

You will never know if you never go…

DARE TO GOXPLORE!

BOKA DIG HÄR

Detta blev publicerat fredag 06 mars 2020 kl 11:24

Hem » Nyheter » Vi har 2a års visum till Nya Zeeland - Först till kvarn gäller

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!