Login FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

Jag är anmäld till ett utav GoXplores program, kommer jag kunna resa som vanligt?

Vi får dagligen frågor kring Coronavirusets påverkan på våra resor. Det är tyvärr svårt för oss att veta och kunna ge svar på om din resa kommer bli påverkad utav COVID-19. Vi håller oss uppdaterade på situationen och informerar alla deltagare om det sker förändringar på det programmet som du är anmäld på, samt om flygresan som du beställt genom oss. Vi är här för att hjälpa dig. Om svenska myndigheter ger ändringar i sina reseråd så att din resa blir påverkad kommer du att få information om det. Vi är här för att bistå och ge dig råd kring din resa. Just nu avråder UD för samtliga resor utomlands till mitten på juli 2020.

Var kan jag få uppdaterad information kring resor till det land jag ska resa till?
UD regeringskansliets hemsida får du uppdaterad information kring vad som gäller. Samma information finner du på IATA som har en god översikt .

Vad kostar det om jag vill byta datum på den resa jag är inbokad på?
Priset för att ändra flygresan beror på vad det kostar att boka om flygbiljetten hos det flygbolag vi eller du bokat hos. Att byta datum på ett program i sig kostar 300 SEK, OM inte UD avråder då är kostnaden fri att byta datum till framtida datum. De flesta försäkringsbolag bör täcka för den ombokningskostnaden. Tag kontakt med ditt försäkringsbolag för mera information.

Kan jag fortfarande anmäla mig till ett utav GoXplores program med avresa 2020/2021?
Självklart! Vi tar fortsatt in anmälningar för både 2020/2021 så har du resplaner och vill börja att planera ditt äventyr ber vi dig kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna att planera din kommande resa. Du har möjlighet att avbeställa resan upp till 24 timmar innan avresa utan kostnad, om UD avråder från resor till det land du ska till.


Kontakta oss på GoXplore om du har frågor om din resa.

Detta blev publicerat lördag 11 april 2020 kl 16:04

Hem » Nyheter » FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

Lina Ö beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 136h sedan. Är det något för dig också??!