GoXplore fortsätter 2021!


Som någon kanske vet gick GoXplore AB i konkurs i juli 2020 som följd utav Coronapandemin. I slutet på 2020 köpte en grupp av de tidigare grundarna konkursboet från konkursförvaltaren med utgångspunkt att driva firman vidare. Corona ska inte få knäcka reslusten hos oss än.

Det är vi som håller hemsidan operativ nu och vi har stora planer när man får börja resa igen. Men vi behöver vara uppriktiga och säga att det kommer inte ske under våren 2021. Därför är driften just nu stoppad. Om du har beställt en resa kommer vi att ta kontakt med dig när det öppnar upp igen för att höra om du fortsatt är intresserad. Du kan fortfarande boka dig men vi gör inget med din bokning i nuläget. Du kommer t.e.x inte att få en handpennings faktura.

Det är fortfarande stor osäkerhet knutet kring resande rent generellt, och även driften hos många av våra samarbetspartners i utlandet är osäker så det tryggaste för alla är att avvakta.
Vi kommer sannolikt att öppna upp för ett begränsat antal destinationer till att börja med där vi ser att det fungerar att resa till och vistas på plats. Vi informerar dig kring det när det sker.

Om du varit i kontakt med oss via mail kommer vi att sända dig ett mail igen när det öppnar upp. Vi lägger ut ett nyhetsbrev så snart vi har mera information.

Vi är pausade till i alla fall 1.5.2021. Vi kommer svara på mail ( det kan ta några dagar) men telefonerna är avstängda. Vi beklagar detta och hoppas på förståelse.

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Detta blev publicerat tisdag 13 april 2021 kl 08:35

Hem » Nyheter » GoXplore fortsätter 2021!

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!