Anne på Farm & Travel Australia

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Hallå!

Skulle starkt rekommendera Farm & Travel ! Min upplevelse var helt fantastisk från början till slut. Efter att ha rest med flyg i nästan en hel dag och hamnat på andra sidan jordklotet, långt ifrån vänner och familj, var det tryggt och bra att veta att du hade Springbrook Farm som ditt stöd.

Resan började med ett par dagar i Brisbane innan det begav sig till Rainbow Beach för att komma över jetlaggen. Miles av stränder, delfinsafari och strandfester var ett perfekt sätt att göra det på!

På träningsgården fick vi prova allt vi borde kunna för att få jobb på en gård. Allt från att fixa staket, till att köra boskap från hästryggen, köra moped och hantera motorsåg. Det var lätt att hitta ett jobb, och du hade flera att välja mellan över hela Australien . Ett otroligt bra sätt att upptäcka det riktiga Australien.

Att kunna sitta på hästryggen och köra boskap medan kängurur hoppar inte långt bort och emuer springer din väg, och kanske en örn cirklar ovanför dig i luften, det är något du kommer ihåg för resten av ditt liv! Och även få en lön för detta som du kan lägga på shopping i Sydney, eller kanske ett fallskärmshopp över Perth?

-Anne-

Reseberättelser från 2007 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Farm & Travel Australien.

Hem » Reseberättelse » Anne på Farm & Travel Australia

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!