Marita i Australien

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Jag kom precis hem efter 10 fantastiska månader i Australien och jag har verkligen haft det bästa året i mitt liv! Jag har alltid haft en dröm att bara packa min väska och resa men jag skjuter alltid upp det med olika ursäkter tills jag en dag bestämde mig för att kontakta GoXplore.

De hjälpte mig så otroligt mycket redan från början och plötsligt var det ingen tvekan längre. Äntligen skulle jag förverkliga min dröm och det är det bästa beslutet jag någonsin tagit.

Jag har lärt mig att surfa, sett fria kängurur, blivit kramad av en koala, sett graffitikonst i Melbourne, haft långa dagar vid lagunen i Cairns och sett kokosnötter falla fritt från djungeln i Mission Beach. Men inte minst träffade jag människor som kommer att vara vänner för livet.

Jag bodde 8 månader i Manly/Sydney, där jag jobbade, surfade och levde livet. Människorna jag träffade blev som en familj. Det senaste året har varit det bästa i mitt liv och jag rekommenderar ALLA som funderar på det att bara gå på det. Jag kan lova dig att du inte kommer att ångra dig. Tack vare GoXplore som var där för mig hela tiden, det gjorde resan så mycket bättre.

Marita :)

Reseberättelser från 2015 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Australien.

Hem » Reseberättelse » Marita i Australien

Erik O beställde vårt Work & Travel Japan program för 49h sedan. Är det något för dig också??!