Vi ses snart igen, Zimbabwe!

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Tyvärr är mina tre veckor på Horses & Lions över. Detta var min andra gång i parken, och jag tröttnar aldrig!

Den här gången var jag på hästar & lejonprojektet i 3 veckor. Jag träffade de mest underbara människorna, och jag kunde inte önskat mig en bättre grupp! Våra dagar började 05:30 med morgonrunda, där vi gick en trevlig tur i bushen och hittade hästarna och fick in dem igen. Sedan jobbade vi i stallet på dagarna och hade så roligt!

Vi åkte alltid på en ny tur senare på dagen, där vi gick för att se giraffer, zebror, impalor och många andra typer av djur! Hästsafari är definitivt det bästa sättet att uppleva bushen och de vilda djuren. Du kommer mycket närmare dem på en häst än att gå eller köra.

På lördagarna spelade vi polocrosse och det är grymt! De har hästar av alla slag. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller aldrig har ridit förut; de har den perfekta hästen för dig..

På helgerna var vi med lejonen och hade de vackraste lejonvandringarna. Ungarna var så lekfulla och jagande när de fick chansen. Vi gjorde mötesförberedelserna, matade dem och fyllde vatten åt dem. Ett så trevligt sätt att lära känna lejonen.

Vissa förmiddagar och vissa eftermiddagar följde vi med elefanterna på en promenad också. De är så underbara varelser, och den här parken tjänar dig verkligen det bästa av Afrika! Du kommer närmare det afrikanska djurlivet än du någonsin skulle kunna föreställa dig och du kommer definitivt att ha ditt livs tid :) Varje dag är annorlunda, och din tid kommer att passera som ett nys!Vi ses snart igen, Zimbabwe!

- Emilie

Reseberättelser från 2017 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Horse Management.

Hem » Reseberättelse » Vi ses snart igen » Zimbabwe!

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!