Mitt livs bästa upplevelse

Hej!

Resan till Kapstaden är mitt livs bästa upplevelse. På 2,5 månad där har jag gjort mer saker än jag gjort på ett år i Sverige. Jag har fått en ny favoritstad, nya vänskaper, ett stort intresse för surfing och kitesurfing, en hemsk shortsbränna, god mat och vin, adrenalinkickar, oförglömliga dagar och nätter, helt nya livsperspektiv och en otrolig kärlek för 35 små femåringar.

På förmiddagarna var jag på förskolan Babes i kåkstaden Dunoon, där jag hade hand om 5-6 åringarna. Där fick vi lära dem engelska, räkna, leka lärorika lekar etc. Jag känner så mycket för dessa barn. Jag tänker på dem varje dag här hemma och undrar vad de gör. På 10 veckor kom man väldigt nära dem och lärde känna dem var och en. Eftermiddagarna spenderades med tonåringar från samma kåkstad med att lära dem simma, surfa, eller ha sportaktiviteter med dem. Det var främst under påsklovet när vi hade "holiday club" med dem som man verkligen lärde känna dem och delade skratt och roliga aktiviteter. Under holiday cluben hade vi pool party, beach day, hike, åkte till Sea Point pools och gick på museum.

På helgerna var vi lediga. Den tiden spenderades att upptäcka Kapstaden och områdena runtom. Det blev mycket aktiviteter såsom kitesurfing-lektioner, skydiving, bungee jump, vinprovning, hike och mycket mer.

Det har varit en fantastisk resa som jag önskar att jag kunde fortsätta med mycket längre.

Tack all er hjälp utan den hade detta inte varit möjligt.

Med vänlig hälsning
Julia


Reseberättelser från 2015

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Sports & Adventure.

Hem » Reseberättelse » Mitt livs bästa upplevelse

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar