"Denna resa har verkligen varit det bästa jag gjort"

Hej!! Här är ett inlägg från min sista dag i Australien.

Nu är det dags att säga hejdå. Det är sista dagen i Australien och här ligger jag och Amanda (min resekompanjon) på gräset vid Bondi Beach och pratar om allt vi har upplevt. Wow vilka minnen vi har skapat!

Vi fäller några tårar för att vi inte vill lämna det liv vi har haft här, och sekunden efter skrattar vi för att det här har varit det bästa vi någonsin gjort. Har aldrig känt mig så här splittrad. Mina känslor går inte att kontrollera. Jag känner mig som den lyckligaste människan på jorden, men ändå så förstörd inombords.

Jag kan inte med ord beskriva hur bra jag har haft det. Det är helt sjukt hur många nya människor jag har träffat under de sju månaderna jag var i Australien. Jag har träffat människor från hela världen. Jag har fått vänner för livet.

Denna resa har verkligen varit det bästa jag gjort. Jag har växt som människa, lärt mig så otroligt mycket, träffat vänner för livet och framförallt; fått uppleva!! Det finns ingenting med denna resa som jag ångrar. Visst kunde jag gjort vissa saker annorlunda, men livet är för kort för att ångra sig tänker jag!

Det här har verkligen varit den bästa tiden i mitt liv, och jag lovar att det här inte är sista gången jag är i världens mest fantastiska land; Australien! Det låter klyschigt, men jag känner verkligen att jag har utvecklats som människa. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag har lärt mig så otroligt mycket om både mig själv och andra.

Tack alla underbara människor jag träffat, och tack Goxplore för all hjälp!

Reseberättelser från 2016

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Australien.

Hem » Reseberättelse » "Denna resa har verkligen varit det bästa jag gjort"

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar