Heta i Kanada

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Jag var i Kanada i lite under 6 månader och jag tillbringade det mesta med att resa i Klippiga bergen. Jag arbetade på Panorama Mountain Resort, där jag försörjde mig. Vardagen var mest jobb, snowboard och fest. Jag har verkligen fått många nya vänner och ett nytt perspektiv. Den internationella arbetsgemenskapen var riktigt intressant och jag stötte inte på några finländare under min resa, vilket jag tycker var bra. Det var ett eget äventyr när man kunde överleva resan ensam. Snowboard var det som fick mig att vilja åka till Kanada från början, och det räckte! All ledig tid som var möjlig gick åt till att surfa. Vi gjorde också många resor till andra skidorter, så de blev ganska bekanta också. Boarding var roligare för varje dag och förhållandena i Kanada är helt otroliga och bergen stal verkligen mitt hjärta. Efter säsongens slut tog vi en roadtrip med ett par vänner och besökte västra Kanada mer, inklusive Vancouver Island, vilket var en fantastisk upplevelse!

Resan var helt otrolig! Kanada är ett riktigt vackert land och människorna är verkligen mycket vänliga och hjälpsamma människor. Hemlängtan slog inte riktigt till. Tvärtom var det mest tråkigt att jag var tvungen att återvända, speciellt när sommaren började. Men nu hopar sig pengarna igen och vintern ska jagas. Jag har inte ångrat ett ögonblick att jag åkte på resan!


Reseberättelser från 2017 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Kanada All Set.

Hem » Reseberättelse » Heta i Kanada

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 37h sedan. Är det något för dig också??!