5 veckors östkustresa i Australien

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Cecilie från Danmark är på sin andra resa med GoXplore ut i den stora världen. Den här gången åkte hon till Australien för att vara volontär på Wildlife i Port Douglas, men eftersom hon hade mycket saker hon ville se i Australien och gärna tillsammans med andra ungdomar, valde hon att ta vår 5 veckors östkustresa innan dess, det perfekta kan kombineras med att börja i Sydney och sluta i Carins och sedan starta viltprogrammet efteråt.

Hon skickade oss följande reseberättelse och några av sina favoritbilder:

Citat...

"Det var bara en fantastisk resa med bra stämning. Man upplever många saker tillsammans som man aldrig kommer att få med någon annan och gör en massa saker som man kanske aldrig får göra igen. Jag kan egentligen inte säga så mycket annat än att du aldrig skulle ångra en sådan resa.

Jag älskade alla platser vi var, men en favorit både personligen och delad med många andra på resan, var Byron Bay och deras WakeUp hostel. Supercoolt ställe att bo på med en megafin strand precis utanför dörren. Vi gick ut varje morgon och kväll och såg solen gå upp och gå ner. Mega vacker stad med söta butiker och coolaste baren - Piano Bar. En av de bästa kvällarna på hela resan och en favorit vi pratat om under alla 5 veckorna.

Whitsundays var en annan favorit, helt enkelt för att det var så otroligt vackert och under dagen kunde man simma runt i vattnet och bara ha det jävligt bra, kliva på båten och sedan få god mat. Stämningen var också bara på topp. Och sen på kvällen satt vi på taket och såg alla hajar komma ut."

Reseberättelser från 2024 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Wildlife Habitat Australia.

Hem » Reseberättelse » 5 veckors östkustresa i Australien

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 36h sedan. Är det något för dig också??!