Gisela på Bali

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Min resa till Bali

Min resa till Bali var min första volontärresa, och jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på detta äventyr. Jag fick underbara minnen och nya upplevelser och vänner från resan.

Resan började med en bekantskapsvecka, då vi fick lära oss mycket om kultur, språk och indonesisk mat. Vi besökte risfälten, Monkey Forest och Ubud-marknaden. Under bekantskapsveckan lärde även de andra volontärerna känna varandra mycket väl.

Jag jobbade som lärare på en förskola i två veckor. Jag fortsatte min resa i en vecka till och var på den här ön Nusa Penida och tog hand om och tittade på havssköldpaddor. Jag reste ganska mycket på mina lediga dagar. Vi åkte till Seminyak, Sanrur och Uluwatu med några vänner. Olika stränder och tempel blev bekanta under resan.

Jag fick uppleva och se otroligt mycket, det är fortfarande lite svårt att greppa allt. Jag är verkligen glad att jag ställde upp som frivillig - minnen som varar livet ut!

Reseberättelser från 2017 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Bali.

Hem » Reseberättelse » Gisela på Bali

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar