Surfskola Australien

Ta chansen och kasta dig ut i böljorna tillsammans med Surf Camp Australia. Under 5 eller 7 dagar kommer du att äta, sova och tänka surfing. Har du drömt om att lära dig surfa är detta absolut något för dig!

Intro


5 dagars eller 7 dagars surfsafari!

Tillsammans med Surf Camp Australia kommer du att besöka några av de vackraste stränderna i Australien som har valts ut för att passa både nybörjare och surfare! Stränderna ligger i eller i närheten av naturreservat, de är folktomma och erbjuder oförglömliga surfupplevelser. Varje måndag startar alla surfläger. Då blir du tillsammans med resterande i gruppen upphämtad på Wake Up! Hostel 09:00 och transporterad med buss och tåg ner till Seven Mile Beach. Här kommer ni bo på surflägrets designerade boende och dess härliga rum placerade runt tillhörande samlingsarea där ni kommer äta era måltider och bara hänga och ta det lugnt. Här ingår surflektioner från riktiga surf-gurus. I fem dagar har ni lektioner på olika tidpunkter av dygnet så att ni får testa på lite av varje. Under Surf Campet kommer du förutom att ha det overkligt bra och vistas på några av de bästa surfstränderna i Australien lära dig allt om säkerheten i vattnet, paddla och fånga vågor, "popping up" – ställa sig upp på brädan, droppa på vågen och svänga, surfa längs med vågens linje och allt det finns att veta om surfetiketten!

För dig som väljer 7-dagarscampet reser du efter din 5-dagars surf-kurs upp med nattbuss till upp till Byron Bay för att här spendera två dagar med fri surfing.

I Byron Bay ingår inga surflektioner, här är det dags för dig att leva livet som en riktig surfare. Boende, alla måltider av fantastiskt god buffémat, samt all utrustning, bräda etc är inkluderat i priset. Det är bara att luta dig tillbaka mot vågorna.

Om du önskar resa tillbaka till Sydney efter avslutat safari i Byron Bay kostar det cirka 75 AUD. Annars är det fritt fram att fortsätta ditt äventyr längst upp med östkusten.

Läs mer om de olika typerna av Surf Camp längre ner.

Höjdpunkter

Vi rekommenderar att du hoppar på Surf Camp efter din ankomst och uppstart i Sydney. Ett grymt sätt att komma in i att tänka som en Aussie, känna känslan av livet i Australien och ett perfekt tillfälle att lära känna en massa andra personer som också är i Australien för äventyr och/eller jobb precis som du. Ta tillfället i akt att ta tips från de som varit där längre och stötta dig mot de som precis kommit ner till detta fantastiskt land. De flesta ankommer på en torsdag och har då boende fram till måndag och väldigt få har hunnit boka något annat boende efter det. Det finns inget mer lägligt tillfälle att sticka på ett Surf Camp och få det antal dagar du valt på kursen i boende, flera surflektioner varje dag och mat tills du storknar. Helt perfekt. Det är som gjort för att få en grym startupplevelse och känsla på ditt äventyr Down Under. Det svåra är bara att slå denna veckan sen, för den är grymt rolig. Vi kan lova detta eftersom vi själva varit där och gjort detta äventyr.

Kom ihåg!!! Surf Camp är superpopulär och det är väldigt sällan en plats över till slut, man drar nästan alltid med helt fulla bussar, så boka din plats i tid, så att du inte står där och inte kan följa med när många av dina nyblivna vänner och de du reste ner med ska iväg på äventyret på Seven Mile beach.

Man måste inte göra Surf Camp direkt efter din ankomst. Du kan själv välja när du vill åka på det. Antingen bokar du ditt datum redan innan avresa, eller bokar du "open date", vilket betyder att du själv kan välja datum väl nere på plats. Men det är en aktivitet som nästan alla gör och platserna går åt som smör i solsken.

SURFS UP!

Intresserad? Hör av dig till oss så svarar vi på frågor och informerar om detta utmärkta tillfälle att bemästra havets vågor!

Avbokning måste ske minst 14 dagar innan avresa.

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

5-dagarskurs

5 DAGARS SURFKURS "THE ULTIMATE EXPERIENCE"

"The Ultimate Experience" – Är ett fantastiskt alternativ till dig som ska ner till Australien och vill testa på det riktiga surflivet! Med "The Ultimate Experience" kommer du att få en perfekt introduktion i hur du lär dig surfa! Kursen börjar varje måndag och under 5 dagar kastar du dig ut på de kristallklara vågorna längs med Seven Mile Beach tillsammans med andra "surf dudes". På så sätt får du en bra start på ditt nya äventyr i Australien med massor av nya vänner och minnen att ta med dig.

Inkluderat

5 dagars surfskola vid Seven Mile Beach






7-dagarskurs

7 DAGARS SURFKURS "THE SEARCH"

Vill du spendera en hel vecka och lära dig livet som surfare? Då är "The Search" perfekt för dig. På måndagen startar du med fem dagars surfskola längs med Seven Mile Beach där du kommer tillsammans med erfarna lärare att få hjälp med allt du behöver veta för att kunna surfa på egen hand. Dina två sista dagar spenderas i surftokiga Byron Bay, där du kommer att få testa på att surfa på egen hand tillsammans med dina nyblivna surfkompisar.

Inkluderat:

7 dagars surfskola vid Seven Mile Beach & Byron Bay

Priser

Priser Surfskola Australien Pris
5-dagars 4550
7-dagars 5716

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Australien

Välj ett program i Australien

Hem » Land » Australien » Surfskola Australien

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig