Bokning Sports & Adventure

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Sports & Adventure. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Om du sitter hemma nu och funderar på om du ska resa eller inte, snälla gå. Jag lovar dig att du inte kommer att ångra dig! Men det bästa av allt är att du får en upplevelse för livet. Jag vet att det är många som säger detta, och att det är svårt för er i Norge att förstå hur häftig en sådan resa är, men det går inte att beskriva med ord. Jag upplevde bra saker, dåliga saker och skapade minnen för en livstid. Jag känner att jag har fått en ny attityd och ett nytt sätt att se världen. Jag önskar alla en upplevelse som denna, oavsett din situation i Norge. För er som redan har bokat er resa, grattis till ert livs bästa köp.

Henriette Sports & AdventureÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Sports & Adventure » Bokning Sports & Adventure

Johan R beställde vårt Work & Travel Australien program för 7h sedan. Är det något för dig också??!