Bokning Shark & Marine Conservation

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Shark & Marine Conservation. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

När jag skulle ta mitt första dyk var adrenalinet på topp. Vi var sex stycken i buren samtidigt och när besättningen sa "dyk och titta till vänster" hoppade jag ner och tittade åt vänster, men ingen haj. Jag sneglade snabbt åt höger, och det kunde inte ha gått mer än två eller tre sekunder innan jag tittade åt vänster igen. Då kom en fyra meter vithaj från ingenstans och simmade några centimeter från buren. Mitt hjärta pumpade! Sju nyfikna hajar kom runt båten och jag kunde se dem alla! Marcus

Marcus Shark & Marine ConservationÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Shark & Marine Conservation » Bokning Shark & Marine Conservation

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!