Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Volontär Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min tid på Bali har varit rolig och intressant, att få chansen att få lära sig en kultur och träffa människor som lever under andra levnadsförhållanden har varit en upplevelse. Jag har lärt och upplevt mycket och har även fått möjligheten att ge något tillbaka.

Christopher // Volontär Bali

Hem » Land » Bali » Volontär Bali » Bokning Volontär Bali

Clint Ö beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 160h sedan. Är det något för dig också??!