Bokning Volontär Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det jättebra, har precis avslutat mina två första dagar på Nusa Penida. Introduktionsveckan i Ubud har varit väldigt bra, och jag har fått många nya vänner och bekanta. Det är svårt att sätta ord på vad som gjorde störst intryck, för jag visste så väl vad jag skulle ta mig till! Jag har så roligt att prata engelska och lära mig små fraser och uttryck på indonesiska. Jag ser verkligen fram emot att få vara med sköldpaddorna varje dag, de är verkligen fantastiskt vackra!

Helle Volontär BaliÖversatt

Hem » Land » Bali » Volontär Bali » Bokning Volontär Bali

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar