Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har haft en otroligt bra upplevelse i Costa Rica, både skolan (där personalen var fantastisk) samt volontärarbetet. Det har fått mig uppleva mycket mer än jag kunde tänka mig. Jag har träffat vänner ifrån hela världen och utvecklats själv genom arbetet med de små barnen på barnhemmet jag arbetade på. Jag är också väldigt glad över ert engagemang både före, under och efter min resa. GoXplore har varit super gällande alla frågor man har haft och ska jag resa igen, blir det garanterat er organisation.

Felicia // Volontär Costa Rica

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig