Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle få ha en sådan nära kontakt till djuren men redan första timmen på plats fick jag Charlie på huvudet, en Mantelvrålapa på 3 månader som behövde barnvakt hela dagen. Jag tog hand om Charlie varje dag under hela min vistelse och det var svårt att säga farväl men jag har starkt hopp om att hon om några år, tillsammans med flera andra Vrålapor, åter kan släppas ut i det fria.

Rebecca Volontär Costa Rica

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Hugo S beställde vårt Volontär Sri Lanka program för 6h sedan. Är det något för dig också??!