Bokning Volontär Sydafrika

Volontär Sydafrika er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har det gått 8 veckor sedan jag kom till Sydafrika och tiden rusar iväg.Om 5 veckor är jag hemma igen.Än så länge har jag fått massor med upplevelser och många minnen är skapta.Jag har mött människor från hela världen om jag inte rest hit hade jag aldrig mött dem.Jag har vuxit mycket i mig själv och kommer aldrig att ångra mig att jag valt att resa.

Helen // Volontär Sydafrika

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig