Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det väldigt bra!!! Staden är fantastisk! Barnen jag jobbar med är fantastiska! Människorna här är fantastiska! Det här var ännu bättre än jag förväntat mig och jag har mitt livs tid:) det som har gjort mest intryck är barnen och hur det är här jämfört med Norge, en otroligt stor skillnad, men barnen är ändå nöjda och så full av kärlek!

Marthine Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 275h sedan. Är det något för dig också??!