Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har haft en underbar tid hittills. Kapstaden är en otroligt spännande stad, och jag är imponerad av hur mycket du kan göra här! Jag trivs väldigt bra med värdfamiljen, och tycker att det är fantastiskt att bo med flera andra volontärer. Det har gjort det mycket lättare socialt, så det är jag väldigt nöjd med. Hittills har nog skillnaderna i Kapstaden gjort störst intryck. På sätt och vis framstår staden som en helt normal västerländsk metropol, men samtidigt är det fler hemlösa och fattiga som vandrar omkring. Jag har ännu inte besökt ett Township-område, men jag gissar att detta kommer att göra ett starkt intryck och tydligare visa hur stora skillnaderna är i staden. Allt som allt är jag väldigt nöjd så här långt, och jag fruktar redan att lämna.

Mille Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar