Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Allt är bara bra här, värdfamiljen är väldigt nöjd. Jag är väldigt nöjd med värdfamiljen och de andra volontärerna jag bor med! Jag är nöjd med arrangemanget och det här är något jag skulle vilja göra igen. Det är bättre än jag trodde, och du träffar så många trevliga människor på din resa. Kapstaden är en väldigt trevlig stad, mycket att utforska här och jag tycker att det är bra att vi har möjlighet att åka hit genom er. Allt går bra med projektet och jag tycker att det jag jobbar med är väldigt intressant. Det är trevligt att vi har möjlighet att vara på St Georges hem för tjejer och vara en viktig bidragsgivare till dem. Det är så viktigt för dem att ha volontärer som kan hjälpa till, och de är så tacksamma.

Ine Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!