Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hej :) Ville bara tacka dig för all hjälp med min resa ner till Australien! Det året jag var där nere i Australien var lätt ett av mina bästa år hittills i livet, och är vansinnigt glad att jag gjorde! Du gjorde det nästan lite för lätt för mig när du ordnade allt. Möjligheten att ändra hemresan var jättebra, hade nog planerat att vara där runt 6-10 månader, men slutade upp att vara där i ett år för det var helt enkelt för svårt att gå hem :) Nu har jag varit hemma i en månad, och jag vill bara åka tillbaka. Tack igen!

Annette Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!