Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hej, Jag har just kommit tillbaka från Work and Travel programmet i Australien. Har haft en helt fantastiskt bra vistelse. Bland annat hade jag olika jobb på fruktgårdar i NSW, plockade körsbärstomater och arbetade på en gård där vi tvättade och packade pumpa, apelsiner och vattenmeloner som ska skickas ut till fabriker eller mataffärer. Fick dessutom en städjobb, som jag skulle kunna komplettera med på eftermiddagar och helger, eller när det var lite arbete på gårdarna. Sen städade jag främst kontor, vilka en var vingårdar. Tack för att du hjälpte till att ordna allt så jag hade en så bra vistelse i Australien!

Marthe R Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar