Aussie Insane - Spara 3500kr på din Australienresa

Har du planer på att åka till Australien inom en snar framtid? Vi kan nu erbjuda dig ett av våra bästa priser till Australien någonsin! För endast 12 990kr (ord.pris 16 490kr), ex flygskatt får du hela vårt Sydney Express-program med en ettårs-flygbiljett (tur & retur), arbetsvisum, fyra nätter på vandrarhem, bankkonto, skattesedel, arbetsförmedling och allt annat du behöver för ditt äventyr.

För att krydda till det lite extra bjuder vi även på ett stopp i Hong Kong om du önskar att utforska staden på hemvägen.

Din avresa från Sverige till Australien måste vara någon gång mellan 1 juni till 30 juni 2016 och du kan välja fritt vilket datum (i mån av plats) eller kan du välja någon av våra gruppavgångar 7, 14, 21, 28 juni. Tänk på att det är begränsat med platser och först till kvarn som gäller.

Skynda, fynda och ta chansen att komma "down under" på en mycket bra deal!

Att åka iväg för att jobba & resa ute i Australien kommer att ge dig kunskaper och erfarenheter som du bara kan drömma om att få på något annat vis. Upplev allt vad Australien har att erbjuda med stränder, surfing, dykning, fallskärmshopp och mycket mer, samtidigt som du jobbar längs med vägen. Vi på GoXplore har störst erfarenhet i Sverige med att hjälpa ungdomar iväg till Australien. Vi hjälper dig med allt det krångliga, så som flygbiljetter, skattenummer, bankkonto m.m. Dessutom har vi en arbetsförmedling som hjälper dig med att få jobbkontakter. Allt för att du ska kunna fokusera på att ha en grymt bra äventyr! Ta chansen att spara 3 500 kr som du kan lägga på att lära dig surfa, ta dykcert eller helt enkelt spara pengarna till något annat kul.

Bokning
För att boka upp din resa är det lättast att klicka här och fyll i dina detaljer där. Du behöver även lägga in texten "Aussie Insane" i övrigt rutan på bokningsformuläret. Är du osäker så slå oss en signal på 042-179525.

Boka upp Aussie Insane

Läs mer om Work & Travel Australein

Detta blev publicerat fredag 18 mars 2016 kl 14:06

Hem » Nyheter » Aussie Insane - Spara 3500kr på din Australienresa

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar