Olika möjligheter för dig som älskar hästar


Förra veckan dök två unika möjligheter upp för dig som älskar hästar. Dessa är tidsbegränsade, så om det finns något för dig, hör av dig så snart som möjligt!


Få betalt för att träna unghästar?

Har du tränat unghästar tidigare, eller har du så mycket erfarenhet av hästar att det är något du skulle kunna? Då har vi nu en fantastisk möjlighet för dig i Australien med start i slutet av september! Det här är ett avlönat arbete där du kommer att hjälpa till att träna årgångshästar. Du måste kunna få ett working holiday visum för Australien (dvs mellan 18 och 31 och ett pass från Norge eller något av de andra godkända länderna). Hör av dig om detta kan vara något för dig (det finns ingen information om detta på hemsidan)!

Lediga platser

Vårt Horses & Wildlife-projekt är faktiskt slutsålt till nästa år, men nu har vi två gratisperioder på 2 veckor vardera som hålls exklusivt för GoXplore-deltagare.

Anmälan måste vara hos oss före 9 juli!

Tillgängliga platser från och med nu:

Andra möjligheter

Andra alternativ för dig som älskar hästar är vårt Horse Management-projekt i Zimbabwe (också väldigt fullbokat, så var tidigt ute för att få plats!) eller Ranchstay i Nya Zeeland om du hellre vill resa lite längre :) Även i Namibia på vår Wildlife Rescue Center finns det möjligheter att rida flera gånger i veckan som en del av projektet. Här är chansen stor att du rider mellan girafferna och zebrorna.

Många möjligheter med andra ord! Det är bara att höra av sig om du har några frågor!

Header photo by Bronty Woodard on Unsplash

Detta blev publicerat torsdag 22 juni 2023 kl 14:25

Hem » Nyheter » Olika möjligheter för dig som älskar hästar

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar